Top 200 steden  |  

Vroom Orthopedie de

Neem vandaag contact op
Vroom Orthopedie de - Veldhoven
Nu gesloten
Open op Maandag

Vroom Orthopedie de

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Vroom Orthopedie de

Steunkousen,zolen,schoenen,orthopedie,sportzolen,

Voetproblemen komen veelvuldig voor. Er zijn talloze oorzaken: een aangeboren afwijking, een verschil in beenlengte, veelvuldig en langdurig staan of simpelweg: verkeerd schoeisel of een verkeerde houding. Maar voetproblemen worden ook veroorzaakt door hart- en vaatziekten, suikerziekte en reuma. Of het nu gaat om een minimale aanpassing aan de confectieschoen of om volledig orthopedisch maatwerk: bij De Vroom Orthopedie bent u aan het juiste adres.

Vaak worden voetproblemen veroorzaakt door een klein probleem. Met een minimale aanpassing bent u direct verlost van al uw klachten. Alle reden voor een vrijblijvend en oriënterend bezoek aan De Vroom Orthopedie. Zij adviseren u uitvoerig en geven u inzicht in alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld het voetbed. Deze kleine aanpassing in uw eigen schoen is ideaal voor mensen die een staand beroep uitoefenen. Zo gaat u weer fluitend naar uw werk!

Bij De Vroom Orthopedie draait alles om vakkundig maatwerk. Elke voet kent zijn eigen specifieke problemen. Als het probleem niet op te lossen is met een aanpassing in uw schoenen, bieden orthopedische schoenen uitkomst. Bij De Vroom Orthopedie kunt u zelf het leer, de kleur en het model bepalen. In combinatie met ons vakmanschap bent u verzekerd van een schoen die perfect bij u past. En dat loopt toch een stuk prettiger!

De Vroom Orthopedie vertelt u alles over vergoeding door uw zorgverzekeraar en de eigen bijdrage.
Lidmaatschappen
N.V.O.S., S.E.M.H.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Vroom Orthopedie de

Plaats van Vroom Orthopedie de