Top 200 steden  |  

Kappersgroothandel Groenendijk

kappersgroothandel-groenendijk
Nu gesloten
Morgen geopend

Kappersgroothandel Groenendijk

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
10:00 16:00
Zondag
Gesloten
Omschrijving

Beauty-Plaza te Veldhoven is al vele jaren een begrip onder de top van de Nederlandse kap- en nagelsalons alsmede onder de top van schoonheidsspecialisten. Als gevolg hiervan heeft Beauty-Plaza – tot onze tevredenheid – een grote klantenkring opgebouwd in binnen- en buitenland.

 

Wie ‘Beauty-Plaza’ zegt, verwijst naar een importeur van exclusieve producten die staat voor kwaliteit en service. Vakkundigheid staat hoog in het vaandel bij ons; onze medewerkers hebben opleidingen genoten in verschillende vakgebieden en hebben zodoende kennis van zaken.

 

Dat Beauty-Plaza zich exclusief importeur van vele bekende merken en producten op het gebied van beauty mag noemen, is mede te danken aan onze bedreven inkoopster. Gedurende haar vele reizen speurt zij continu naar de allernieuwste beautytrends. Haar jarenlange ervaring en goede neus voor noviteiten komen daarbij uitstekend van pas. Tegelijkertijd voert onze inkoopster gesprekken met de rechthebbenden ter plaatse om tot een snelle aanstelling van exclusief importeur te komen.

 

Sinds het jaar 2000 staat Beauty-Plaza onder leiding van Marcel en Sandra, die de verkoop van kappers-, nagel- en schoonheidsproducten alsmede meubilair aansturen. Met hun vooruitstrevende houding hebben Marcel en Sandra plus 8 medewerksters een onderscheidend vermogen in de branche ontwikkeld.

Omschrijving

Algemeen : info@beauty-plaza.info

Klantenservice: customerservice@beauty-plaza.info

Verkoop: sales@beauty-plaza.info

Administratie : administration@beauty-plaza.info

 

Omschrijving

Gratis verzending vanaf 150 euro,-

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis!

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kappersgroothandel Groenendijk