Top 200 steden  |  

Berg BV Aannemers- & Bouwbedrijf G J vd

Neem vandaag contact op
Berg BV Aannemers- & Bouwbedrijf G J vd - Utrecht
Nu geopend
Sluit in 6 uur

Berg BV Aannemers- & Bouwbedrijf G J vd

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 16:15
Dinsdag
08:00 16:15
Woensdag
08:00 16:15
Donderdag
08:00 16:15
Vrijdag
08:00 16:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Berg BV Aannemers- & Bouwbedrijf G J vd

G.J. van den Berg Bouwbedrijf is een bekend begrip in Utrecht, Maarsen en omgeving, en is al meer dan 50 jaar actief als Allround aannemersbedrijf.

De heer G.J. van den Berg, oprichter van ons bouwbedrijf, is op 18 jarige leeftijd in Utrecht begonnen in een schuurtje van zijn ouders als zelfstandig timmerman. Wat later werd er een werkplaats gevonden op het Jansveld midden in het centrum van Utrecht waar hij zijn werkzaamheden als aannemersbedrijf voorzette en zijn eerste medewerkers in dienst nam. In verband met groei van het bedrijf, is er later bedrijfsruimte gevonden in Maarssen, waar het bedrijf ruim 18 jaar gevestigd is geweest. Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar de Ontariodreef, terug in Utrecht waar wij beschikken over een ruime moderne machinale, voldoende ruimte voor opslag en een mooie kantoorruimte voor onze medewerkers. G.J. v/d berg Bouwbedrijf is dan ook uitgegroeid tot circa 20 medewerkers en het bedrijf wordt inmiddels voortgezet door de dochter en schoonzoon, een echt familiebedrijf dus. Wij verrichten alle werkzaamheden groot én klein op het gebied van Onderhoud, Verbouw, Timmerwerk, Renovatie en Nieuwbouw zowel voor de particulier als voor woningbouwcoörporaties, bedrijfsleven etc.

Wij leveren uiteraard een uitstekende Service & Kwaliteit, wat de klant van G.J. v/d Berg Bouwbedrijf mag verwachten. G.J v/d Berg Bouwbedrijf vindt persoonlijk dat service & kwaliteit bij onze klanten één van de belangrijkste aspecten is om deze klanten tevreden te houden. Wij staan er dan ook om bekend een uitermate goed product af te leveren met flexibiliteit en klantgerichte service voor de klanten, dit merken wij tevens door de vele mond op mond reclames.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Nachtegaalstraat, 3581 AC Utrecht

Fotos voor Berg BV Aannemers- & Bouwbedrijf G J vd

Plaats van Berg BV Aannemers- & Bouwbedrijf G J vd