Top 200 steden  |  

Beschrijving van Architectuurcentrum Aorta

AORTA is het onafhankelijk platform voor ontwerp van de leefomgeving van Utrecht. Aorta agendeert de bijdrage van ontwerp strategieën  voor nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen. Zo draagt AORTA bij aan de kwaliteit van de leefomgeving. Met een gevarieerde programmering verbinden wij de creatieve industrie en wetenschap met (landelijk en stedelijk) beleid, bouwende partijen, lokale initiatieven, bewoners en politiek rond ruimtelijke vraagstukken. We doen dit samen met een breed netwerk van organisaties, bedrijven, kennisinstellingen en bewonersplatforms.
Ons kleine team met ervaren programmamakers is gedreven in het verbinden van de juiste mensen en netwerken en het samenstellen, organiseren en communiceren van toegankelijk programma over de meest urgente ruimtelijke uitdagingen. Samen met onze partners zetten wij ons in voor het verbeteren van de kwaliteit van de leefomgeving.
Om de agenda van buurt, stad en regio te inspireren en bediscussiëren, organiseren wij ateliers, dialogen en ruimtecafés over urgente maatschappelijke en ruimtelijke vraagstukken. Onze Thermometer is de inmiddels vertrouwde kritische graadmeter van de stad waar actuele ontwikkelingen uitgelicht worden door een wisselend redactieteam. Daarnaast hebben wij een doorlopend educatief programma voor basis- en voortgezet onderwijs ontwikkeld. Met de jaarlijkse Dag van de Architectuur, de stadstours en deelname aan culturele evenementen betrekt AORTA al ruim 20 jaar een breed publiek bij het gesprek over de kwaliteit van de ontwikkeling van stad en ruimte.
Aorta is voor vragen bereikbaar via : aorta@aorta.nu
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, iDeal, Vooruit betalen

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Nachtegaalstraat, 3581 AC Utrecht

Plaats van Architectuurcentrum Aorta