Top 200 steden  |  

barbier uden

barbier uden - Uden

barbier uden

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van barbier uden

Bij De Barbier van Uden worden klanten niet alleen geknipt en geschoren. Nee, het is een beleving! "Het moet echt een uitje voor mannen zijn", vertelt eigenaar Dzemal Music enthousiast.

Alleen een kijkje nemen bij de gloednieuwe barbier is al een ervaring. Op de achtergrond klinken ontspannen Italiaanse deuntjes en de retro inrichting is tot in detail doorgevoerd. Prachtige oude kappersstoelen en een fantastische robuuste kaptafel sieren de kapsalon. Alsof je terug in de tijd bent gestapt! Dzemal is geen onbekende in het kappersvak. Hij werkte ruim twintig jaar bij een Udense kapperszaak, maar besloot voor zichzelf te beginnen. "Dat is altijd mijn droom geweest." Bij De Barbier van Uden kunnen mannen zich laten knippen en scheren, maar niet zomaar. "Het is echt een beleving om hier te komen. Dames vinden het heerlijk om naar de schoonheidsspecialist te gaan, dat gevoel wil ik mannen hier ook geven." Gasten worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie en kunnen daarna lekker achterover liggen om te genieten. Dzemal biedt klanten ambacht en kwaliteit en stijl.

De reacties van klanten zijn dan ook lovend. "Absoluut een specialist" en "absoluut een aanrader", is op Facebook te lezen.
Op donderdagochtend knipt Dzemal het personeel van de vliegbasis in Volkel, 's middags is hij weer in zijn zaak in Uden te vinden. De Barbier van Uden is gevestigd aan Botermarkt 1a in Uden. Voor het maken van een afspraak bel naar 0413-270777. Voor meer informatie kijk facebook.com/debarbieruden.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van barbier uden