Top 200 steden  |  

Stel Orthopedie BV

Neem vandaag contact op
Stel Orthopedie BV - Tynaarlo
Nu gesloten
Open op Maandag

Stel Orthopedie BV

Sleutelwoorden

aanmeten advies maatwerk bandages brace elastische kousen enkelbrace inlays inlegzolen / steunzolen kniebrace korsetten nekbrace orthesen orthopedische hulpmiddelen polsbrace rugbrace steunkousen wandelstokken prothese sport Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Stel Orthopedie BV

Stel Orthopedie BV is een orthopedisch instrumentmakerij, gevestigd op het bedrijventerrein 'De Vriezerbrug' in Tynaarlo. Wij houden ons voornamelijk bezig met het ontwikkelen en vervaardigen van orthopedische hulpmiddelen.

Met een enthousiast team van medewerkers proberen wij mensen een oplossing te bieden voor een bepaald lichamelijk probleem, om zodoende (weer) ongehinderd aan het normale leven deel te nemen.

Ook op sportgebied zijn reeds vele mensen voorzien van orthopedische voorzieningen, waarmee ze kunnen duiken, golfen, motorrijden, mountainbiken of andere sporten beoefenen.

Niet alleen uit de regio maar vanuit het hele land komen klanten naar Tynaarlo. Ook topsporters, waaronder prof-basketballers, eredivisievoetballers en hardlopers vonden oplossingen voor hun problemen bij Stel Orthopedie. Ook voor sporters met een lichamelijke beperking is ons bedrijf een begrip geworden. Zo werden vele paralympische wielrenners voorzien van correctiezolen. Een aantal sporters, waaronder wereldkampioene Alyda Norbruis, rijdt momenteel op hoog niveau rond met een armprothese of - orthese van Stel Orthopedie.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Verlengde Nijverheidsweg 7, 9482 WT Tynaarlo

Fotos voor Stel Orthopedie BV

Plaats van Stel Orthopedie BV