Top 200 steden  |  

Sparidans Logopediepraktijk Tilburg Mirjam

Neem vandaag contact op
Sparidans Logopediepraktijk Tilburg Mirjam - Tilburg
Nu gesloten
Open op Maandag

Sparidans Logopediepraktijk Tilburg Mirjam

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Wij zijn alle werkdagen geopend; tijdens behandelsessies kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Spreek dan een bericht in en wij bellen zsm terug. Afhankelijk van de behoefte werken wij ook in de avonduren, op dinsdag, woensdag en donderdag.

Beschrijving van Sparidans Logopediepraktijk Tilburg Mirjam

Logopediepraktijk Tilburg is een professionele praktijk met onder andere (preverbale)logopedie, stottertherapie en afasietherapie. Wij zijn gevestigd op 4 locaties in Tilburg en Goirle. Op deze wijze bieden wij u de gewenste zorg bij u in de buurt. De praktijk heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring.

Met ons 8-tallig team streven wij naar professionele en deskundige hulpverlening op breed logopedisch gebied waarbij de cliënt centraal staat. Ons team behandelt kinderen en volwassenen met een hulpvraag op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor en slikken. Daarnaast bieden wij preverbale logopedie bij problemen met eten en drinken bij baby's en jonge kinderen.
Onze logopedisten zijn: Mirjam Sparidans, Femke de Smit, Iris van den Berg, Ilse van den Boogaard, Robin Paijmans, Jolien van der Heijden-Uijenkruijer, Carlijn Vermeer en Simone Staps.

Ook voor specialistische logopedische zorg kunt u bij ons terecht. Mirjam Sparidans is lid van Parkinsonnet en van MENT (Niet Aangeboren Hersenletsel netwerk). Iris van den Berg is geregistreerd Afasietherapeut. Femke de Smit en Jolien van der Heijden-Uijenkruier zijn logopedist-stottertherapeut en lid van de NVST (Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie).
Lidmaatschappen
NVLF, NVST,, KIWA-gecertificeerd

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Sparidans Logopediepraktijk Tilburg Mirjam