Top 200 steden  |  

Autobedrijf Jan Strijbosch BV

Neem vandaag contact op
autobedrijf-jan-strijbosch-bv
Nu gesloten
Open op Maandag

Autobedrijf Jan Strijbosch BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Autobedrijf Jan Strijbosch BV

Garage Strijbosch is een merk onafhankelijk autobedrijf en aangesloten bij de Bovag! Naast het onderhoud en reparatie van uw auto, kunnen wij u een totaalpakket bieden voor uw auto. Zoals bijvoorbeeld de autoverzekering en hulp bij pech onderweg. Mocht er onverhoopt iets met uw auto gebeuren, dan hoeft u maar één adres te onthouden, Autobedrijf Jan Strijbosch. Wij zijn er voor u en uw auto!

U kunt hier terecht voor alles wat een auto betreft. Of het nu een onderhoudsbeurt, een APK, een airco of een autoschade is. Ook voor verkoop en inkoop van auto's bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast worden veel trekhaken gemonteerd en kunt u ons vinden als Trekhaakcentrum Tilburg. Verder is er binnen de werkplaats ruimte voor het restaureren van oude auto's.

Het bedrijf is aangesloten bij de Bovag en bij Lease Service Center. Kwaliteit en service is bij garage Strijbosch erg belangrijk.

Daarnaast zijn wij een montage-locatie van Dakkofferonline.nl. U huurt een dakkoffer of dakdragers bij Dakkofferonline.nl en wij monteren deze vakkundig op uw auto!
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro, V PAY

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Autobedrijf Jan Strijbosch BV

Plaats van Autobedrijf Jan Strijbosch BV