Top 200 steden  |  

JM Lederwaren & Reisartikelen

Neem vandaag contact op
JM Lederwaren & Reisartikelen - Tilburg
Nu gesloten
Opent in 4 uur

JM Lederwaren & Reisartikelen

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:00 17:30
Dinsdag
10:30 17:30
Woensdag
10:30 17:30
Donderdag
10:30 17:30
Vrijdag
10:30 17:30
Zaterdag
10:30 17:00
Zondag
13:00 17:00
zo:ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND.

Beschrijving van JM Lederwaren & Reisartikelen

De winkel is bijna 30 jaar actief in de Tilburgse binnenstad, en heeft uiteraard een vast klantenbestand opgebouwd, in en buiten de regio van de stad, en verkoopt lederwaren en reisartikelen in de ruimste zin van het woord. Jan Mutsaers doet er alles aan om de ideale koffer of tas voor je te vinden. Of je nou zakenman of –vrouw, globetrotter, student of tassenfanaat bent, hij weet je het juiste advies te geven. Ook kun je er terecht voor alle denkbare accessoires zoals dames- en herenportemonnees, herenpolstassen, etuis voor rijbewijzen, visitekaartjeshouders, nagel- en toiletetuis, CD mapjes, sleutel-, bril- en kametuis, paraplu’s, TomTom tasjes, telefoonhouders en halsetuis.
Verder kun je er terecht voor A4 leder- en nylon tassen, akte- en laptoptassen, byjouterie- en horlogedozen, dames- en herentassen, klippertassen (beugeltassen), reporter- en reistassen, pilot-cases, rugtassen, boodschappen- en kofferwagentjes, beautycases, kindertasjes en -trolleys, attaché's, cabin-cases, reiskoffers (nylon en polypropyleen), schrijfmappen, paraplu's, enzovoorts.
Op onze site staan meer dan 1500 artikelen, van meer dan 30 verschillende merken, die men ook in de winkel kan bekijken. Het is slechts een greep uit ons assortiment. Indien u per email of telefonisch besteld en het artikel is voorradig kunnen wij binnen 3 á 5 werkdagen de artikelen leveren.
U kunt ook onze artikelen bestellen via de webshop www.tassen-thuis.nl of u kunt onze collectie daar bekijken voor u naar de winkel komt.
Betaalmogelijkheden
American Express, Bank/Giro Overschrijving, Cash, Cadeaubon/VVV bon, iDeal, Maestro, MasterCard, Onder Rembours, Visa, Vooruit betalen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor JM Lederwaren & Reisartikelen

Plaats van JM Lederwaren & Reisartikelen