Top 200 steden  |  

Fysio Ther-Borg

Neem vandaag contact op
Fysio Ther-Borg - Terborg
Nu geopend
Sluit in 9 uur

Fysio Ther-Borg

Sleutelwoorden

alleen op afspraak begane grond gehandicaptenparkeerplaats toegankelijk voor rolstoelen bewegingstherapie lymfedrainage oedeemtherapie ontspanningstherapie oefentherapie fysische therapie massagetherapie bekkenbodemtherapie medical taping concept conditietraining thuiszorgfysiotherapie online screeningsformulier bezoek aan huis particuliere praktijk oncologiefysiotherapie training tijdens en na behandeling voor kanker lymfetaping fysiotherapie Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:00
Dinsdag
07:30 18:00
Woensdag
07:30 21:00
Donderdag
07:30 17:30
Vrijdag
07:30 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Fysio Ther-Borg

Wat is fysiotherapie?
De fysiotherapie richt zich op 'de mens in beweging'. Dat bewegen echter niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt. Je kunt bij de fysiotherapeut terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. De fysiotherapeut diagnosticeert, adviseert, behandelt en begeleidt.

Wanneer fysiotherapie?
Fysiotherapie is voor mensen van alle leeftijden die als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking problemen ondervinden tijdens het uitvoeren van activiteiten in het dagelijkse leven. Ook het voorkomen van problemen (preventie) kan een reden zijn een fysiotherapeut in te schakelen.
Lidmaatschappen
KNGF, Fysiotherapie, ISO 9001 / HKZ, Lloyd's Register Nederland B.V.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Fysio Ther-Borg

Plaats van Fysio Ther-Borg