Top 200 steden  |  

Veijer Industriele Houtbewerking

Neem vandaag contact op
Veijer Industriele Houtbewerking - Staphorst
Nu geopend
Sluit in 3 uur

Veijer Industriele Houtbewerking

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:00 16:15
Dinsdag
07:00 16:15
Woensdag
07:00 16:15
Donderdag
07:00 16:15
Vrijdag
07:00 16:15
Zaterdag
07:00 16:15
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Veijer Industriele Houtbewerking

Veijer Industriële Houtbewerking in Staphorst is uw partner voor superieure houtbewerking. Als experts in het vakgebied, verheffen we uw projecten met onze ongeëvenaarde expertise. Ons bedrijf, bekend om zijn vakmanschap en innovatie, zet zich in om uw visie werkelijkheid te maken.

Wij bieden maatwerk in houtbewerking, waarbij elk stuk hout met zorg wordt behandeld, rekening houdend met zijn unieke verhaal en karakter. Onze diensten, waaronder sponning schaven, zijn gericht op het voldoen aan uw specifieke behoeften.

Bij Veijer staat klantgerichtheid voorop; we streven ernaar verwachtingen te overtreffen en duurzame relaties op te bouwen. Onze houtzagerij verwerkt ruw hout tot bruikbare planken en balken, waarbij efficiëntie en vakmanschap hand in hand gaan. Dankzij onze moderne faciliteiten en geavanceerde machines kunnen we strakke deadlines halen zonder in te leveren op kwaliteit. Met meer dan twintig jaar ervaring in de industrie, staan we bekend om onze uitmuntendheid en betrouwbaarheid.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Veijer Industriele Houtbewerking