Top 200 steden  |  

John Verhelpen Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf

Neem vandaag contact op
john-verhelpen-glazenwasserij-schoonmaakbedrijf
Nu gesloten
Open op Maandag

John Verhelpen Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren glazen wassen hogedruk reiniging onderhoud osmose glasbewassing reguliere schoonmaak reiniging telescopische glasbewassing gevelonderhoud hoogwerkerverhuur vloeronderhoud vloerreiniging bedrijfspand dakgoot dakpannen houtwerk kozijnen kunststof portiek ramen vloer gratis offerte ramenwassen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van John Verhelpen Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf

John Verhelpen Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf is een vertrouwd adres voor al uw glasbewassing en schoonmaakwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat officieel sinds 1991, maar de familie Verhelpen is al 3 generaties lang een begrip in Breda en omstreken als het gaat om glazenwassen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk bedrijven, scholen en VvE's.

Onze specialisatie is glazenwassen. Daarvoor hebben we 2 eigen hoogwerkers ter beschikking met een maximale reikwijdte van 25 meter, telescopische wassystemen met osmosewater en hogedrukapparatuur. Naast het wassen van ramen maken we ook kunststof, trespa, aluminium, damwanden en dakgoten schoon en verhuren we ook onze hoogwerkers inclusief een medewerker voor o.a. tal van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gevels en het snoeien van bomen.

We houden van persoonlijk contact, korte lijntjes en we onderscheiden ons met kwaliteit, flexibiliteit en service. We denken dan ook graag met u mee wat betreft uw schoonmaakprojecten.

Tot ziens!
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice
Lidmaatschappen
SIEV
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van John Verhelpen Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf