Top 200 steden  |  

Rijneveld BV Gebr

Neem vandaag contact op
rijneveld-bv-gebr
Nu gesloten
Morgen geopend

Rijneveld BV Gebr

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren snoeien onderhoud ontwerp renovatie beplanting tuinaanleg bestrating aanleg boomverzorging ornamenten landelijk modern hovenier sproeisysteem schutting infra gww grondwerk gazon tuinman landschapsarchitecten & hoveniers Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
09:00 12:00
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:pauze van 12:30 uur tot 13:30 uur

Beschrijving van Rijneveld BV Gebr

Het complete hoveniers- en stratenmakersbedrijf. Van advies, ontwerp naar realisatie en verzorging. Er zijn drie afdelingen: Tuinaanleg, Onderhoud en Infra.

Afdeling Aanleg verzorgt het gehele proces van ontwerp tot inplanten. Dus onder andere het maken van grondwerk, straatwerk, aanleggen van vijvers, trappen, pergola’s, schuttingen, tuinverlichting, sproeisystemen, het inplanten van beplantingen en het infiltreren van regenwater. Met de juiste voorbereiding, vakbekwaam personeel, de beste materialen en een modern machinepark staan we garant voor optimale uitvoering en resultaat.

Onze onderhoudsmedewerkers komen dagelijks bij bedrijven, instellingen en particulieren. Een goed onderhouden tuin is immers een visitekaartje voor uw bedrijf en geeft meerwaarde aan uw woning. Wij kunnen u een passend onderhoudspakket aanbieden tegen een scherpe prijs. Het onderhoudspakket wordt geheel aan uw wensen aangepast.

Ook grond-, weg-, en waterbouw zijn onderdelen van ons dienstenpakket. De afdeling infra verricht diverse civieltechnische werkzaamheden.Onze medewerkers zijn specialisten in de verschillende werkdisciplines. Van de technische voorbereiding en aanleg tot het beheer en onderhoud van groenvoorzieningen, bestratingen en riolering- / infiltratievoorzieningen. Of het nu gaat om deel- of totaalprojecten.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Jaar van oprichting
Opgericht 1980
Lidmaatschappen
Appeltern Tuinexpert, Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), VCA*, Ondernemersvereniging DELS, OndernemersClub Rheden (OCR)
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Fotos voor Rijneveld BV Gebr

Plaats van Rijneveld BV Gebr