Top 200 steden  |  

Elektro Daniels

elektro-daniels

Elektro Daniels

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Elektro Daniels

Elektriciën, elektromonteur

Het is waar: Elektro Daniëls krijgt steeds meer erkenning. En dat mag u zowel letterlijk als figuurlijk opvatten.

Immers, als elektrotechnisch installateur genieten we een uitstekende reputatie in België. Verheugen we ons in de erkenning en waardering van aannemers, architecten, bedrijven, particulieren en instellingen. Maar onze ambities reiken verder.

Tot in Nederland om precies te zijn. Onlangs ontving Elektro Daniëls de erkenning die vereist is om op 'Hollandse' bodem het werkterrein uit te breiden. Aangenaam...

Punctueel Ervaring staat aan de basis van onze voortvarende aanpak. Elektro Daniëls brengt uiteenlopende installatieopdrachten tot een goed einde. In woningen, bedrijfspanden en openbare gebouwen. Bij nieuwbouw en renovatieprojecten.

Een kwestie van punctueel werken. Exact volgens planning monteren en in bedrijfstellen. Volgens eigen tekeningen of die van de opdrachtgever. 'Storingsgevoelig' Elektro Daniëls schuwt evenmin het specialistische werk. Beschouwt meet- en regel-technische vraag- stukken als eenregelrechte uitdaging.

Installeert detectiesystemen. Legt zich ook toe op het aanleggen en onderhouden van datacommunicatienetwerk en. En over onderhoud gesproken: onze service- engineers zijn bijzonder 'storingsgevoelig'. Komen onmiddellijk in actie.

Bij nacht en ontij. 24 uur bereikbaar om elke klus, van klein tot groot, op te lossen, 7 dagen per week. Frans Kerkhoven in SOEST is altijd bereikbaar en lost iedere klus op van klein tot groot. Hij beschikt zelfs over een zegeltang.

Dus als het moet kan hij na het opsporen van de storing uw meter ontzegelen en na het oplossen van het probleem weer verzegelen. Prijs Rest ons de prijs.

Ook die zal u verrassen. Maak contact via onderstaand nummer voor vrijblijvende prijs- opgave.

En aarzel niet om te bellen wanneer u verlegen zit om goed doortimmerde adviezen.

Elektro Daniels
Frans Kerkhoven.
Mobiel: 0031 (0)6 42 43 71 00
www.elektrodaniels.nl
info@elektrodaniels.nl
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Elektro Daniels