Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:30 18:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 18:00
Vrijdag
09:30 18:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten
Extra openingstijden: maandag 4, 11 en 18 december extra geopend van 09:30 tot 18:00 uur. Zondag 24 december extra open van 12:00 tot 16:00 uur.

Beschrijving van Van der Linden | Slijterij - Wijnhandel

Van der Linden | Slijterij - Wijnhandel is hèt adres bij uitstek voor de mooiste wijnen. Wij zijn partner van ‘Les Genereux’ en met deze specialistische groep importeren wij de beste wijnen rechtstreeks vanaf de wijnboer en vanuit de hele wereld. Wij adviseren graag op het gebied van wijn en spijs. Ons wijnassortiment bestaat uit zo'n 1000 verschillende wijnen, deze zijn in onze winkel en in onze webshop te koop. Ons team bestaat o.a. uit gediplomeerd vinologen en liquoristen. Naast wijn vindt u bij ons een ruim assortiment aan gedistilleerde dranken en likeuren waarbij de nadruk ligt op malt whisky en de betere distillaten en likeuren. Een wisselend speciaalbier assortiment maakt ons bedrijf compleet. Door het jaar heen organiseren wij diverse wijn- en whiskyproeverijen. De aankondigingen hiervan zijn te vinden op onze website. Wij geven ook proeverijen aan besloten gezelschappen. De laatste maanden van het jaar voorzien wij diverse bedrijven (zowel klein als groot) van originele en stijlvolle relatiegeschenken. Wij werken in deze tijd samen met de plaatselijke banketbakker en kaas-, en notenspecialist om een compleet relatiegeschenk inclusief verse delicatessen te kunnen aanbieden.
Betaalmogelijkheden
American Express, Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, iDeal, Invoice, Klantenkaart, Maestro, MasterCard, PayPal, PIN, Visa, Vooruit betalen, V PAY
Jaar van oprichting
Opgericht 1910
Lidmaatschappen
Les Genereux
Talen
nl
Produkte
wijn, whisky, speciaalbier, cognac, likeur, gin, calvados, champagen, rum, vodka, jenever
Dienstverleningen
relatiegeschenken, proeverijen, advies aan horecazaken over de wijnkaart

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Van der Linden | Slijterij - Wijnhandel

Plaats van Van der Linden | Slijterij - Wijnhandel