Top 200 steden  |  

Pronto wonen

pronto-wonen
Nu geopend
Sluit in 8 uur

Pronto wonen

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:00 17:45
Dinsdag
09:30 17:45
Woensdag
09:30 17:45
Donderdag
09:30 21:00
Vrijdag
09:30 17:45
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Pronto wonen

Laat je ook verrassen door het originele en eigentijdse woonassortiment van Pronto Wonen. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl. Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kun je altijd heel gezellig aan tafel.


Ook voor slapen ben je bij Pronto Wonen aan het juiste adres. We bieden je uitstekende boxsprings voor een lage prijs. En wat dacht je van ons regelmatig wisselend assortiment woonaccessoires. Hiermee breng je elk seizoen jouw huis in de juiste woonsfeer. Maar ook voor een uniek en eigentijds assortiment van verlichting, hockers en sierkussens is Pronto Wonen jouw adres. De meeste zitmeubels zijn via onze winkels qua maat, samenstelling, bekleding en zitcomfort naar wens samen te stellen.

Jij wilt toch ook lekker snel genieten van je meubelen? Samen met Pronto Wonen is je huis snel ingericht. Een groot gedeelte van onze collectie is binnen zeer korte tijd of zelfs uit voorraad leverbaar! Bij Pronto Wonen vind je meubels voor de scherpst mogelijke prijs. Bij ons hoef je niet te onderhandelen, dat hebben wij al voor je gedaan. Pronto prijzen zijn ook gebaseerd op zelf meenemen. Passen deze net niet in je eigen auto dan kun je bij ons op afspraak een bus of aanhanger lenen.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Pronto wonen