Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
za t/m zo:Ticketdesk beperkt geopend (Terminal 3 tegenover rij 29)

Beschrijving van Garuda Indonesia

De enige non-stop vlucht van Nederland naar Indonesië:

Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, vliegt vanaf 30 mei 2014 als eerste en enige luchtvaartmaatschappij 6 x per week non-stop van Schiphol naar Jakarta (Soekarno-Hatta airport). Deze vlucht wordt uitgevoerd met de allernieuwste Boeing 777-300ER in een 2 cabine configuratie: Economy en Business Class. Onze bekroonde Economy Class is door Skytrax in 2013 uitgeroepen als de beste ter wereld. In onze comfortabele Business Class hebben alle stoelen, welke in een handomdraai veranderen in een fully flatbed, toegang tot het gangpad. In combinatie met ons nieuwe Business Class Service Concept, zullen voor u de 13,5 uren voorbij vliegen.

In de afgelopen jaren heeft Garuda Indonesia een aantal prijzen in ontvangst mogen nemen, zoals: de ‘Best Regional Airline in Asia’ en ‘World’s Best Regional Airline’ award in 2012, daarop volgde ‘World’s Best Economy Class’ en ‘World’s Best Economy Class & Best Economy Seat’ in 2013. Skytrax verkoos Garuda Indonesia tot 5-Star Airline en wij mogen met trots zeggen dat wij vier jaar op rij door Skytrax verkozen zijn tot ‘World’s Best Cabin Crew’.

Sinds 5 maart 2014 is Garuda Indonesia toegetreden tot de prestigieuze SkyTeam alliantie, waarvan ook bijvoorbeeld KLM, Air France en Delta lid van zijn. Een van de grote voordelen is de koppeling van de loyaliteitsprogramma’s. Mocht u bijvoorbeeld lid zijn van het Flying Blue spaarprogramma, dan kunt u vanaf heden ook als u kiest voor Garuda Indonesia, gewoon mijlen sparen. Uiteraard kunt u ook lid worden van Garuda’s eigen frequent flyer programma, GarudaMiles.

De Garuda Indonesia Experience is ons nieuw serviceconcept dat passagiers in staat stelt Indonesië op zijn best te ervaren.Vanaf het moment dat men een vlucht reserveert totdat men aankomt op de bestemming, worden passagiers van Garuda in de watten gelegd.
Betaalmogelijkheden
American Express, Bank/Giro Overschrijving, Cash, Diners Club, iDeal, Maestro, MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
IATA, IOSA, Skytrax 5 Star Airline

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Garuda Indonesia

Plaats van Garuda Indonesia