Top 200 steden  |  

Soons Interieurbouw BV

Soons Interieurbouw BV - Schimmert
Nu gesloten
Open op Maandag

Soons Interieurbouw BV

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren advies interieur op maat keuken op maat meubels op maat montage ontwerp / interieurontwerp projectinrichting reparatie timmerwerk horeca inrichting kantine kantoor keuken ontvangstruimte receptie slaapkamer winkel / winkelinrichting woning / woninginrichting woonkamer badkamermeubel / badmeubel balie bar boekenkast bureau en suite kast garderobekast inloopkast kantoorinrichting kasten kastenwand kledingkast schuifdeurkast tafel wandkast werkblad eigen werkplaats interieurontwerpers Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Soons Interieurbouw BV

Soons Interieurbouw is in 1828 opgericht door Frans Wolter Soons. Zes generaties later is het bedrijf uitgegroeid tot een kwaliteitsonderneming in het hogere segment van de Interieurbouw. Als grootste interieurbouwer in Zuid-Limburg en als één van de grotere spelers op de landelijke markt is voor ons geen uitdaging te groot, geen klus te klein.

Met een enthousiast team van vakdeskundigen en liefde voor het vak realiseren we een breed scala aan interieuroplossingen op maat. Klanten; bedrijven, overheid en particulieren, kunnen bij ons terecht voor unieke maatwerkinterieurs volgens ontwerpen van zowel interne als externe ontwerpers.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Soons Interieurbouw BV