Top 200 steden  |  

Sanidrome Het Badhuis

Neem vandaag contact op
Sanidrome Het Badhuis - Scheemda
Nu gesloten
Open op Dinsdag

Sanidrome Het Badhuis

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren advies installatie loodgieterswerk onderhoud plaatsen renovatie reparatie verkoop vervangen accessoires badkamerkast badkamermeubel / badmeubel badwand bidet designradiator douche douchebak douchecabine douchedeur douchewand fontein / kraan handdoekhouder hoekbad inloopdouche ligbad mengkraan radiator regendouche sauna spiegel stoomcabine stoomdouche urinoir whirlpool bette cleopatra dornbracht duscholux emco geberit jaga keramag keuco magnum pressalit sphinx webshop ontwerpen bad verwarming wastafel geesa grohe hansgrohe badkamerrenovatie Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 17:30
Woensdag
10:00 17:30
Donderdag
10:00 17:30
Vrijdag
10:00 17:30
Zaterdag
10:00 16:00
Zondag
Gesloten
di t/m vr:tussen 12:00 en 13:00 u gesloten

Beschrijving van Sanidrome Het Badhuis

Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 26 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord.

18 jaar geleden is de vereniging opgericht door een zevental installatiebedrijven met als doel om samen reclame-activiteiten te ontplooien onder een gezamenlijke noemer: Sanidrõme. In de loop der jaren hebben zich meerdere bedrijven bij de vereniging aangesloten, waardoor een landelijk netwerk van 26 badkamershowrooms is ontstaan.

Het unieke van de Sanidrõme-formule is dat alle leden bestaan uit een installatiebedrijf met eigen badkamershowroom. Door deze combinatie heeft men alle disciplines, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, in eigen beheer, waardoor de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is.
Deskundig badkamer advies

In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd in uiteenlopende stijlen en samengesteld uit kwaliteitsproducten van A-merken. Voor iedere smaak is wel wat te vinden. Deskundige badkameradviseurs adviseren onze klanten bij de keuze van hun nieuwe droombadkamer. Uit het zeer uitgebreide aanbod aan sanitair wordt op basis van de individuele wensen een badkamer samengesteld, die helemaal aan de wens van de klant voldoet. En om deze nog verder te visualiseren wordt het creatieve ontwerp driedimensionaal uitgewerkt.

Als dat proces achter de rug is, wordt de badkamer met eigen installateurs bij de klant geïnstalleerd. De installateurs zijn stuk voor stuk vakmensen die precies weten hoe alle techniek in de badkamer het beste functioneert. Dat de installatie en afwerking tot in het kleinste detail gegarandeerd wordt, ligt aan het feit dat de installateurs beschikken over alle benodigde vakdiploma's en erkenningen.

Wanneer u overweegt uw bestaande badkamer te renoveren of een nieuwe badkamer te bouwen, staan de Sanidrõme badkameradviseurs u graag met hun kennis en adviezen bij.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Lidmaatschappen
Uneto VNI

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Sanidrome Het Badhuis