Top 200 steden  |  

Beschrijving van Vita Nova Verloskundige Praktijk

Wij verzorgen professionele verloskundige zorg in heel 's-Hertogenbosch, inclusief de wijken Hintham, Groote Wielen, Empel en Engelen.

Vita Nova heeft een eigen echocentrum Keik. Bij echocentrum Keik kun je terecht voor zowel medische echo's als pretecho's.

Je kunt ons 24u per dag bereiken en wij kunnen u direct van dienst zijn bij ongerustheid.

Wij houden spreekuur bij huisartsenpraktijk Fonkelzorg Hinthamerstraat 217 (Centrum) op donderdagochtend en in de San Salvatorkerk (Schaarhuisstraat 14) op dinsdagmiddag, op de Goeman Borgesiusstraat 20 (Maaspoort) op donderdagmiddag en in Empel van ma t/m vr.

De praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV), de beroepsorganisatie van en voor verloskundigen. Wij werken volgens een kwaliteitsregister. De beroepsvereniging beheert en ziet toe op de ontwikkeling en bijscholing van de praktijk. Via deze beroepsvereniging zijn ook onze betalingsvoorwaarden, het klachten- en privacyreglement geregeld.
Betaalmogelijkheden
Via een verzekering
Lidmaatschappen
KNOV, Kwaliteitsregister voor verloskundigen en het Kwaliteitsregister voor echoscopisten, Lid van Coöperatie verloskundigen 's-Hertogenbosch en Lid van Verloskunig Samenwerkings Verband
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Ferdinand Bolstraat 73, 1072 NB Amsterdam

Fotos voor Vita Nova Verloskundige Praktijk

Plaats van Vita Nova Verloskundige Praktijk