Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
10:15 14:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Mondzorg Scheveningen

Hoogwaardige tandheelkundige mondzorg
Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Den Haag? Onze tandartspraktijk is gevestigd in Den Haag en het stadsdeel hartje Scheveningen. We zijn makkelijk te bereiken vanuit Voorburg, Mariahoeve en Leidschendam. Vanuit Mondzorg Scheveningen werken wij met een enthousiast en deskundig team dat bestaat uit tandartsen, een mondhygiëniste en een assistente.

De lijnen binnen ons praktijk zijn kort, we weten van elkaar waar we mee bezig zijn en daardoor kunnen we snel en flexibel reageren. We hebben plezier in ons werk en hechten veel waarde aan een tevreden klant.
Ons doel is uw gebit gezond en mooi te maken en té behouden.

Wij bieden mondzorg van A tot Z: Alle gangbare tandheelkundige behandelingen (controles, vullingen, gebitsreiniging, parodontitis, gingivitis, spoed, bleken, kindertandarts, kronen/bruggen, kunstgebitten, veneer, facings pijnklachten). Ook zijn wij een verwijspraktijk voor mondhygiëne (tandvleesproblemen, parodontitis, gingivitis) en kindertandheelkunde.

Daarom kun je bij ons rekenen op deskundig en objectief advies, persoonlijke begeleiding en onze maximale inzet. Met deze combinatie zetten wij ons dagelijks in voor het behalen van het hoogst haalbare resultaat voor jou! Tenslotte “Ons dag begint met samen aan glimlach“
Talen
Spaans, Turks, Italiaans, Oekraïens, Duits, Engels, Frans
Dienstverleningen
Kinderarts, Mondhygiëniste, gingivitis, paradontitis, bruggen en kronen, wortelkanaalbehandelingen, periodieke controle

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Mondzorg Scheveningen