Als ervaren culinair adviseur met meer dan drie decennia aan expertise in de horeca, zorg en onderwijs, help ik leidinggevenden, chef-koks en keukenbrigades met het aanpakken van leiderschapsvraagstukken, het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en het oplossen van culinaire uitdagingen. Met praktische begeleiding richt ik werkprocessen in, ontwikkel ik recepturen en ondersteun ik bij werving, selectie en training van personeel. Mijn benadering is down-to-earth, praktisch en resultaatgericht, zonder te vervallen in onnodige complexiteit. Kortom, ik vertaal complexe culinaire vraagstukken naar heldere, haalbare oplossingen, waardoor jouw keuken naar een hoger niveau getild wordt.
Uw beoordeling
Er moet tenmiste een beoordeling toegevoegd worden
Beoordeling succesvol toegevoegd
U zal binnen enkele momenten een email ontvangen om uw beoordeling te bevestigen.
Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!