Top 200 steden  |  

2 Penselen

Inschrijven

2 Penselen

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van 2 Penselen

Kinderdagverblijf bij 2Penselen
2Penselen is een kleinschalige kinderopvang in de Schilderswijk. Alle kinderen kunnen bij ons in een veilige omgeving spelen en ontdekken. Baby’s en peuters worden dagelijks verwelkomd door hun vaste pedagogisch medewerkers. Samen vormen we een waardevolle mix van culturen en achtergronden.

Wat maakt ons speciaal?
Ontwikkelingsgerichte activiteiten
Multicultureel team
Avontuurlijke speelplaats en tuin
Voorschools educatieprogramma (VE)
Verlaagd tarief
Spelen, genieten en groeien
Het kinderdagverblijf biedt rust en ruimte voor de ontwikkeling van baby’s en peuters. De kleinste kinderen hebben de begane grond voor zichzelf en hebben buiten een eigen, afgeschermde speelplaats waar ze rustig en geborgen kunnen spelen. De groepen van ons kinderdagverblijf zijn klein, zodat er veel aandacht is voor elk kind. De groepen werken nauw met elkaar samen.
Voor de peuters bieden we extra uitdaging door het organiseren van speciale activiteiten zoals peuterdans.

Beweging en gezonde voeding
We besteden bij de baby’s en peuters extra aandacht aan beweging en gezonde, veelal biologische, voeding. Regelmatig bieden wij ook warme maaltijden (Halal) aan.
Daarnaast bewegen we veel met de kinderen. Zodra ze kunnen lopen of kruipen kunnen ze genieten van onze beweegvloer. Dit is een interactieve projectie op de vloer in een van onze ruimtes waarmee kinderen actieve spelletjes kunnen spelen en worden uitgedaagd te bewegen.

Buitenschoolse opvang bij 2Penselen
Alle kinderen kunnen bij buitenschoolse opvang 2Penselen in de Schilderswijk in Den Haag in een veilige omgeving spelen en ontdekken. Onze medewerkers en kinderen vormen een warme mix van culturen en achtergronden. Samen beiden we een omgeving waarin ieder kind zich thuis voelt.

Wat maakt ons speciaal?
Ontwikkelingsgerichte activiteiten
Multicultureel team
Avontuurlijke speelplaatsen
Veel eigen inbreng kinderen
Sporten en spelen
We hebben speciaal voor onze bso een sport-en-spel medewerker in dienst. Hierdoor kunnen we extra veel gave en sportieve activiteiten doen bij 2Penselen.
Op twee uitdagende buitenspeelplaatsen van de buitenschoolse opvang kunnen kinderen daarnaast vrij spelen en klimmen op ons eigen klimkasteel. Ook is er ruimte om rond te fietsen of spelen in onze natuurlijke waterspeeltuin.

Kinderen beslissen mee
Bso 2Penselen biedt veel ruimte voor ideeën van de kinderen. Hier wordt de groepsruimte en het programma op aangepast.

Leuke workshops en zomerkamp
Dankzij ons activiteitenprogramma KICKS kunnen we regelmatig gastdocenten verwelkomen voor een unieke beleving of activiteit. Dit kan iets sportiefs zijn zoals skaten, maar ook iets creatiefs, wetenschappelijks of iets met de natuur. Daarnaast kun je elk jaar samen met ons twee dagen op KICKS-zomerkamp als je dat leuk vindt.
Betaalmogelijkheden
Invoice

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Diamanthorst 8(KDV), 2592 GH DEN HAAG
De Gheijnstraat 95, 2562 NM DEN HAAG
Scheveningseweg 237, 2584 AA DEN HAAG
Knobbelzwaansingel 279, 2496 LN DEN HAAG

Plaats van 2 Penselen