Top 200 steden  |  

2 Ontdekkers

Inschrijven

2 Ontdekkers

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van 2 Ontdekkers

Kinderdagverblijf bij 2Ontdekkers
Kinderdagverblijf 2Ontdekkers vormt samen met de peuteropvang, de buitenschoolse opvang en basisschool Het Volle Leven het ‘Kindcentrum De Beleving’ in een prachtig nieuw gebouw in Scheveningen. Het moderne gebouw is geheel ingericht met diverse multifunctionele ruimtes om een doorgaande leerlijn van 0 tot 12 jaar zo optimaal mogelijk te maken.

Wat maakt ons speciaal?
Veel te ontdekken voor baby’s en peuters in prachtige natuurtuin
Een mooie kinderboerderij op locatie
Prachtig nieuw gebouw (november 2017)
Continuïteit en betrokkenheid: vaste gezichten, doorgaande lijn naar de basisschool
Ontwikkelingsgericht
Het kleinschalige kinderdagverblijf 2Ontdekkers bestaat uit een babygroep en een peutergroep. Zowel de peuteropvang als het kinderdagverblijf werkt ontwikkelingsgericht. Daarbij speelt de buitenruimte een grote rol. Voor de oudste peuters organiseren we 3+ activiteiten. Met een klein groepje kinderen en een medewerker zitten we bij elkaar in één van de groepsruimtes of we maken gebruik van de prachtige natuurtuin. Bovendien bieden we in iedere groep uitdagende en leuke activiteiten aan op gebied van de taalontwikkeling, rekenontwikkeling en sociaal emotionele ontwikkeling.

Buitenschoolse opvang bij 2Ontdekkers
Bso 2Ontdekkers vormt samen het kinderdagverblijf, de peuteropvang en basisschool Het Volle Leven het ‘Kindcentrum De Beleving’ in een prachtig nieuw gebouw in Scheveningen. Het moderne gebouw is geheel ingericht met diverse multifunctionele ruimtes om een doorgaande leerlijn van 0 tot 12 jaar zo optimaal mogelijk te maken.

Wat maakt ons speciaal?
Exclusieve samenwerking met basisschool het Volle Leven. Doorgaande lijn met school en BSO.
Belangrijke pijlers bij De Beleving zijn natuur, muziek, sport en techniek.
Grote natuurspeeltuin, vlakbij duinen, strand en zee
Iedere dag keuze voor kinderen uit activiteiten (ook van KICKS)
Eigen kinderwerkplaats en chill-out voor kinderen vanaf 8 jaar
Vreedzaam kindcentrum; werken volgens principes van De Vreedzame School
Leer- en doepleinen
De jongste groep van de buitenschoolse opvang zit in een grote groepsruimte waar in de ochtend de peuteropvang plaatsvindt. De andere groepen zijn gevestigd in de drie gemeenschappelijke ruimtes van het schoolgebouw. Overdag fungeren deze als leerpleinen en na schooltijd als doepleinen. Hier starten de kinderen en kunnen zij wat eten en drinken.

Activiteiten
Daarna kunnen de kinderen van bso 2Ontdekkers aan alle activiteiten van KICKS deelnemen, zowel binnen op de pleinen, in de gymzalen als buiten op het prachtige natuurspeelplein. Ook zijn onze pedagogisch medewerkers allen betrokken bij het bedenken en organiseren van de activiteiten. Samen met de kinderen bedenken zij leuke activiteiten gericht op een aantal pijlers die bij kindcentrum ‘De Beleving’ horen: natuur, muziek, sport en techniek.

Peuteropvang bij 2Ontdekkers
De peuteropvang van 2Ontdekkers vormt samen met de bso, het kinderdagverblijf en basisschool Het Volle Leven, het ‘Kindcentrum De Beleving’. We zitten in een prachtig nieuw gebouw in Scheveningen. Het moderne gebouw is geheel ingericht met diverse multifunctionele ruimtes, om een doorgaande leerlijn van 0 tot 12 jaar zo optimaal mogelijk te maken.

Wat maakt ons speciaal?
Een mooie kinderboerderij op locatie
Genoeg te ontdekken en te beleven voor peuters in prachtige natuurtuin
Prachtig nieuw gebouw (november 2017)
Ontwikkelingsgerichte activiteiten
Continuïteit en betrokkenheid: vaste gezichten, doorgaande lijn naar de basisschool
Peuteropvang 2Ontdekkers: ontwikkelingsgericht
2Ontdekkers werkt ontwikkelingsgericht. Daarbij speelt de buitenruimte een grote rol. Voor de oudste peuters van de peuteropvang organiseren we 3+ activiteiten. Met een klein groepje kinderen en een medewerker zitten we bij elkaar in één van de groepsruimtes of we maken gebruik van de buitenruimte. We bieden uitdagende activiteiten aan op het gebied van de taalontwikkeling, rekenontwikkeling en sociaal emotionele ontwikkeling.
Betaalmogelijkheden
Invoice

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Diamanthorst 8(KDV), 2592 GH DEN HAAG
De Gheijnstraat 95, 2562 NM DEN HAAG
Scheveningseweg 237, 2584 AA DEN HAAG
Knobbelzwaansingel 279, 2496 LN DEN HAAG

Plaats van 2 Ontdekkers