Top 200 steden  |  

2 Prinsjes

Inschrijven

2 Prinsjes

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van 2 Prinsjes

Kinderdagverblijf bij 2Prinsjes
Bij kinderdagverblijf 2Prinsjes heeft natuurbeleving veel aandacht. Onze natuurtuin is daarom een van onze favoriete plekken. We ontvangen baby’s en peuters in ons fijne pand aan de Prinsegracht in het centrum van Den Haag.

Wat maakt ons speciaal?
Ruim grachtenpand
Uitdagende natuurtuinen en moestuin
Ontwikkelingsgerichte activiteiten
Regelmatig uitstapjes
Voorschoolse Educatie (VE)
Kinderdagverblijf 2Prinsjes heeft een tweetal ruime buitenspeelplaatsen waar we graag spelen. Voor de allerkleinsten is er een speciaal afgeschermd stukje tuin. We zijn vaak te vinden in onze nieuw aangelegde uitdagende natuurtuin en de moestuin.

Activiteiten en uitstapjes
We maken regelmatig leuke en leerzame uitstapjes, bijvoorbeeld naar de bibliotheek, de nabijgelegen speeltuinen, de kinderboerderij of het ziekenhuis. Ook bieden we kleine activiteiten aan, passend bij de leeftijd van de kinderen, bijvoorbeeld peuterdans.

Buitenschoolse opvang bij 2Prinsjes
We verwelkomen de kinderen na school in onze fijne bso in de Prinsehagheschool in Den Haag centrum, vlak achter het kinderdagverblijf. Bso 2Prinsjes is karakteristiek en huiselijk ingericht, zodat alle kinderen zich snel thuis voelen.

Wat maakt ons speciaal?
Ruim grachtenpand
Uitdagende natuurtuinen en moestuin
Ontwikkelingsgerichte activiteiten
Regelmatig uitstapjes
Samen spelen en ontdekken
De buitenschoolse opvang heeft de beschikking over ruime buitenspeelplaatsen. Hier organiseren we allerlei activiteiten en hier kunnen kinderen vrij spelen. Natuurbeleving krijgt bij bso 2Prinsjes veel aandacht, we zijn dan ook dolblij met onze nieuwe natuurtuin.
Kinderen die binnen willen spelen kunnen o.a. gebruik maken van de gymzaal van de school. Hier bieden we workshops aan en er worden leuke activiteiten georganiseerd door onze pedagogisch medewerkers.

Activiteiten na school
Naast de activiteiten die we zelf aanbieden en ondernemen maken kinderen in de buitenschoolse opvang ook gebruik van het aanbod van KICKS. De kinderen kunnen workshops volgen op het gebied van sport, koken, theater, muziek, schilderen, techniek en nog veel meer!
Betaalmogelijkheden
Invoice

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Diamanthorst 8(KDV), 2592 GH DEN HAAG
De Gheijnstraat 95, 2562 NM DEN HAAG
Scheveningseweg 237, 2584 AA DEN HAAG
Knobbelzwaansingel 279, 2496 LN DEN HAAG

Plaats van 2 Prinsjes