Top 200 steden  |  

2 Zonnetjes

Inschrijven

2 Zonnetjes

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van 2 Zonnetjes

Kinderdagverblijf bij 2Zonnetjes
2Zonnetjes is gelegen aan de Mient in de Vruchtenbuurt en heeft verscholen aan weerszijden van het gebouw unieke buitenruimtes. Hier spelen onze kinderen dagelijks in het gras en met zand en water. Ze koken met bladeren, besjes en takjes in de buitenkeuken of spelen verstoppertje tussen de bamboestruiken. In het moestuintje zien zij hoe hun zelf geplante boon uitgroeit tot een echte plant waarvan zij boontjes kunnen plukken en koken. En deze boontjes smaken dan heeel lekker! Natuurlijk gaan wij ook naar buiten als het weer tegen zit. De regenlaarsjes staan klaar en voor de allerkleinsten zijn er skipakjes zodat ze lekker op het gras en in de aarde kunnen wroeten.

Wat maakt ons speciaal?
Gigantische buitenruimtes met moestuin
Zelf groente verbouwen in natuurtuin
Stadsboerderij aan de overkant
Hartelijke, open sfeer
Dagopvang en bso in één gebouw
Ontdekken en ervaren
Bij 2Zonnetjes mag ieder kind zichzelf zijn. De pedagogisch medewerksters zijn getraind om zoveel mogelijk nabij onze kinderen te zijn, hen te observeren en begeleiden zodat zij zich veilig genoeg voelen om dingen te ontdekken en ervaren.

Iedere dag klimmen, klauteren, dansen, zingen, lezen, praten en lachen we vooral veel met elkaar. Er is ook ruimte om te relaxen in een gezellig kussenhoekje of aan de slag te gaan met uitdagende materialen waarbij sommige peuters al een beetje kunnen oefenen voor school.

Tijdens het knutselen experimenteren onze kinderen met verf, klei, lijm, knippen, scheuren, plakken, vormen, lijnen, vouwen en proppen. Zo ontdekt ieder kind op zijn of haar eigen niveau en manier wat het kan met het materiaal.

Buitenschoolse opvang bij 2Zonnetjes
2Zonnetjes is gelegen in de Vruchtenbuurt en heeft een enorme, prachtige buitenruimte. De natuurtuin biedt elk kind uitdaging. De bso-groepen hebben naast hun eigen ruimte ook een atelier, grote keuken en chill-ruimte.

Wat maakt ons speciaal?
Gigantische buitenruimte met moestuinen en boomgaard
Samen met medewerkers activiteiten bedenken en speelgoed aanschaffen
Bso en kinderdagverblijf in één gebouw
Een atelier, grote keuken, chill-ruimte met piano en gymzaal van school
Unieke buitenruimte in Vruchtenbuurt
Achter het gebouw van 2Zonnetjes aan de Mient, liggen unieke buitenruimtes verborgen. Hier ontdekken onze kinderen in de boomgaard en moestuin de natuur. Ze onderzoeken welke beestjes er leven, graven zelf een vijver, klimmen in bomen, bouwen hutten en leren hoe ze groente, fruit en kruiden kunnen laten groeien, verzorgen en verwerken in een gerecht. Op de pleinen kunnen zij zich uitleven met skelters, (bal)spellen of een watergevecht.

Eigen karakter
Binnen heeft iedere groep haar eigen karakter. De ruimtes zijn met zorg ingericht door de pedagogisch medewerksters afgestemd op de leeftijd en behoeften van onze kinderen. Daarnaast maken ze gebruik van het sfeervolle atelier, de grote keuken, de chill-ruimte om huiswerk te maken en muzikale kinderen kunnen zich uitleven op de piano.
Betaalmogelijkheden
Invoice

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Diamanthorst 8(KDV), 2592 GH DEN HAAG
De Gheijnstraat 95, 2562 NM DEN HAAG
Scheveningseweg 237, 2584 AA DEN HAAG
Knobbelzwaansingel 279, 2496 LN DEN HAAG

Plaats van 2 Zonnetjes