Top 200 steden  |  

Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag - Den Haag
Nu geopend
Sluit in 6 uur

Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag

Na een rondleiding door ons mooie, statige pand zijn (aanstaande) ouders unaniem: wat is Kindergarden Eisenhowerlaan knus, kleinschalig en overzichtelijk! Die fijne sfeer ons kinderdagverblijf komt natuurlijk ook door onze pedagogisch medewerkers. Zij zorgen er op de vier kinderopvang groepen voor dat ieder kindje liefdevolle aandacht krijgt.

Wist je dat kinderen buiten op een andere manier spelen en leren? Ze hebben er meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Alle elementen uit onze stadstuin dragen daar aan bij: van zandbak en buitenkeuken tot fietsparcours en autobanden. De kinderen helpen ook graag bij de verzorging van onze moestuin. De allerkleinsten hebben een eigen babytuin, zodat ze veilig van de buitenlucht kunnen genieten. Je vindt onze vestiging in het Statenkwartier, de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan ligt om de hoek.

Videos voor Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag

Plaats van Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag