Top 200 steden  |  

Beschrijving van Oldael Zorggroep Stichting

Zorggroep Oldael biedt ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat. Een plek waar ouderen samen met gelijkgestemde leeftijdgenoten en in de nabijheid van passende voorzieningen zo lang mogelijk zelfstandig wonen.

Oldael is een zorggroep met twee, relatief kleine huizen: Aelbrecht van Beijeren met 60 en Oldeslo met 100 kamers en appartementen. Daarbij verhuren we bij Oldeslo 16 aanleunwoningen. Dit zorgt voor een zekere 'intimiteit' waarbij iedereen elkaar snel kent. Ondanks ons formaat werken we professioneel en hebben we een grote variatie aan wonen, service en zorg. U bent welkom om zelf de sfeer te proeven. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de cliëntadviseur.

Iedereen is welkom in Oldael, of u nu particulier, via de WLZ of een persoons­gebonden budget (PGB) binnenkomt. De enige groep die we op dit moment nog niet kunnen bedienen zijn mensen met een zorgzwaartepakket (ZZP) van 7 of hoger.

Voor bewoners met dementieproblematiek is er in Oldeslo een aparte afdeling met aangepaste voorzieningen. Dit betekent dat bewoners zelden hoeven te verhuizen, wat prettig is.

Oldeslo heeft haar wortels in de doopsgezinde gemeenschap. Mede vanuit deze traditie trok Oldael van oudsher een overwegend kosmopolitische en goed opgeleide clientèle aan. Aelbrecht van Beijeren stamt uit de Katholieke kerk en kende een sterke binding met het Koningshuis. De achtergrond van onze bewo­ners is gemêleerder geworden. Niettemin is de bijzondere signatuur van beide locaties merkbaar aanwezig in de bewoners, de voorzieningen en de zorg.

Service
Het serviceaanbod van Oldael is flexibel. Dat geeft u en ons de vrijheid om ook echt keuzes te maken.
Iedere bewoner krijgt een op maat gesneden servicepakket. Hierover maken we samen afspraken. Deze afspraken gaan over de precieze invulling van de hotellerie en de aanvullende services.

Eten
Voor beide locaties worden de maaltijden bereid in onze eigen keuken, wat tegenwoordig bijzonder is.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving
Lidmaatschappen
VVT, HKZ gecertificeerd, Lloyd's Register

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Oldael Zorggroep Stichting

Plaats van Oldael Zorggroep Stichting