Top 200 steden  |  

Bouwbedrijf de Betuwe BV

Neem vandaag contact op
bouwbedrijf-de-betuwe-bv
Nu gesloten
Morgen geopend

Bouwbedrijf de Betuwe BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:00
Dinsdag
07:30 17:00
Woensdag
07:30 17:00
Donderdag
07:30 17:00
Vrijdag
07:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Bouwbedrijf de Betuwe BV

Bouwbedrijf de Betuwe is een gerenommeerd bouwbedrijf waar u terecht kunt voor verbouwing of onderhoud van uw woning, bedrijf of school/instelling maar ook voor bijvoorbeeld nieuwbouw van uw woonhuis.

Wij zijn gevestigd in Arnhem en Ruurlo. Ons werkgebied ligt in en rond de Betuwe/Veluwe. We zijn ook actief in de Achterhoek waar we een eigen werkplaats hebben.

Kwaliteit en Advies: Wij denken graag met u mee!

Kwaliteit is voor veel bedrijven een standaard term geworden, maar wij maken er echt werk van! Dat begint al bij het advies. Voor we van start gaan met uw project willen we er 100 procent zeker van zijn dat we iets neerzetten waarmee u echt tevreden bent. Onze ervaring komt daarbij goed van pas. Wij weten alles van zaken waar u misschien geen rekening mee hebt gehouden: Van lichtinval tot indeling van de ruimte en van de plaats van de verwarming tot de locatie van de stopcontacten.

Daarnaast zijn wij deelnemer van BouwGarant, hét keurmerk in de bouw. Dit geeft u de zekerheid dat wij een ervaren bedrijf zijn met de juiste diploma’s en verzekeringen. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om een nieuw- of verbouwgarantie af te sluiten. Kijk voor meer informatie op www.bouwgarant.nl.

Kwaliteit betekent ook dat u vakmensen over de vloer krijgt. Met onderaannemers zoals installateurs of elektriciens werken we al jarenlang samen.

Als het gaat om de materiaalkeuze kiezen wij voor betrouwbaarheid. Daarom kiezen wij voor traditionele bouwmaterialen, aangezien deze materialen zich in de loop der tijd ruimschoots bewezen hebben.
Lidmaatschappen
Bouwend Nederland, Bouwgarant
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Bouwbedrijf de Betuwe BV