Top 200 steden  |  

Mondzorg Tarwezigt

Maak een afspraak bij Mondzorg Tarwezigt
Mondzorg Tarwezigt - Rotterdam
Yext
Nu gesloten
Open op Maandag

Mondzorg Tarwezigt

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:30
Dinsdag
08:30 17:30
Woensdag
08:30 19:30
Donderdag
08:30 17:30
Vrijdag
10:00 13:00
Zaterdag
08:30 13:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Mondzorg Tarwezigt

De praktijk

Mondzorg Tarwezigt is een moderne tandartsenpraktijk waarin de patiënt en haar behoeftes centraal staat. Het is een tandartsenpraktijk dat is ontstaan vanuit het initiatief van Mondzorg Bergselaan gevestigd in Rotterdam Noord. Sinds 2015 kunt u ook in Rotterdam Zuid rekenen op de ervaring en deskundigheid van onze specialisten. Ons manier van werken, kennis en ervaring geeft zoveel vertrouwen dat men in goede handen is. We maken gebruik van de laatste inzichten en moderne technieken en hebben speciale zorg en aandacht voor mensen met angst voor de tandarts. 

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit centraal. Om ons kwaliteit te waarborgen blijven wij investeren aan de kwaliteit van ons praktijk en besteden we veel aandacht aan de ontwikkelingen ons team. Daarnaast vinden we een prettige en ontspannende sfeer minstens zo belangrijk. Wilt u meer weten over onze praktijk? neem dan gerust contact met ons op Tel: 010-313 6919

Uw gebit is onze zorg

Met de motto; ‘uw gebit is onze zorg’ staat het professionele team van Mondzorg Tarwezigt voor u klaar om uw klachten te verhelpen en uw gebit te onderhouden. Mondzorg Tarwezigt is een tandartsenpraktijk waar de patiënt centraal staat. Het is voor ons belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in ons tandartsenpraktijk. Wij proberen u dan ook zo veel mogelijk te betrekken bij de behandeling. In veel gevallen stellen onze specialisten; tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten samen met u een behandelplan op voor uw gebit. Tijdens de behandelingen vertellen zij u precies wat u te wachten staat, zodat u weet wat er gebeurt in uw gebit. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u met een stralend gezonde lach weer buiten staat.

U kunt bij ons terecht voor behandelingen op het gebied van:

Algemene tandheelkunde
Mondhygiëne
Cosmetische tandheelkunde
Parodontologie
Endodontologie (Wortelkanaalbehandeling)
Kunstgebit of prothese
Implantologie
Kronen en bruggen
Sealen
Vullingen
Angst begeleiding
Kindertandheelkunde
Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Mondzorg Tarwezigt