Top 200 steden  |  

Kindergarden Westzeedijk Rotterdam

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Westzeedijk Rotterdam - Rotterdam
Nu gesloten
Morgen geopend

Kindergarden Westzeedijk Rotterdam

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Westzeedijk Rotterdam

Vlakbij het Erasmus MC vind je het herenhuis waar ons kinderdagverblijf, Kindergarden Westzeedijk, in is gevestigd. Het licht, de afwerking en de ruimte zorgen voor een fijne, unieke sfeer. In onze groene tuin hoor je de vogels. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby's kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep.

De peuterplusgroep zit op de bovenste verdieping. We spelen bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de oudste peuters en bereiden hen voor op de basisschool. De wandeling van boven naar beneden is niet alleen functioneel, de kinderen leren ook goed traplopen en zien wat er gebeurt in keuken en kantoor.

We hebben aparte babytuinen, waarvan er een zelfs grenst aan de groep. In hun eigen tuin bouwen de dreumesen en peuters met blokken, klimmen over banden of fietsen over het parcours. Ze verstoppen zich, komen gezellig samen of zijn juist even alleen.

Videos voor Kindergarden Westzeedijk Rotterdam

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Westzeedijk Rotterdam

Plaats van Kindergarden Westzeedijk Rotterdam