Top 200 steden  |  

IMCD Benelux BV

Neem vandaag contact op

IMCD Benelux BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van IMCD Benelux BV

IMCD Benelux heeft een lange traditie in marketing, verkoop en distributie van chemische specialiteiten en voedselingrediënten in de Benelux. Het heeft kantoren in Rotterdam, Amersfoort (Nederland) en Mechelen (België).

Wij vertegenwoordigen de grootste internationale producenten, onze verkopers zijn marktgerichte technische experts die oplossingen bieden voor de problemen van klanten door gebruik te maken van onze uitgebreide en complementaire productportfolio. Wij bieden onze partners optimale oplossingen op maat voor de distributie in Europa, Azië en Afrika.

Door middel van onze mensen, hun expertise en het creëren van open en duurzame partnerschappen, is IMCD in staat tot het geven van advies over de samenstelling, het productieproces en toepassing, met als gevolg een ongeëvenaarde groei voor onze partners.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, Nederland, IMCD heeft een omzet van € 1 miljard en biedt werk aan meer dan 1000 professionals in 35 landen.

Met zijn twee juridische entiteiten in één operationele organisatie, lost IMCD Benelux formuleringsproblemen op, zorgt voor een soepele productie en onderzoekt voor uw bedrijfssector de vitale grondstoffen.

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde IMCD Benelux kantoor om uit te zoeken hoe onze expertise uw bedrijf kan helpen.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van IMCD Benelux BV