Top 200 steden  |  

Lifemaxx

lifemaxx

Lifemaxx

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Lifemaxx

Lifemaxx is een internationale groothandel en webshop voor fitness accessoires en gewichten voor de professionele fitness- en aerobics branche. Wij bieden een breed assortiment aan fitness accessoires aan voor ieder wat wils. Door meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de fitness en gezond branche streven wij naar marktleiderschap op het gebied van onder meer fitness accessoires. Fitness accessoires zijn er in allerlei soorten en maten. Te denken aan onder meer fitness accessoires om uw spieren, nek, enkels of uw gehele lichaam tegelijkertijd mee te trainen.

Wij streven met onze producten naar tevreden klanten, snelle levertijd, kwaliteit en innovatie. Op onze website kunt u tevens onze nieuwe assortiment terugvinden waaronder fitness accessoires om uw spieren mee te trainen, maar ook diverse ballen voor allerlei type oefeningen. Onze mogelijkheden voor fitness accessoires zijn bij Lifemaxx vrijwel onbeperkt.

Voor meer informatie over onze fitness accessoires kijkt u op onze website.
Voor vragen of bestellingen kunt u terecht bij ons contact formulier. U kunt ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 010- 415 98 00 of via email adres info@lifemaxx.com. Wij helpen u graag verder.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Lifemaxx