Top 200 steden  |  

ZoetZuur Kumpany B.V.

zoetzuur-kumpany-b-v

ZoetZuur Kumpany B.V.

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van ZoetZuur Kumpany B.V.

Met de deur in huis: als je niet van ongemakkelijk houdt, ben je bij mij aan het verkeerde adres. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, en er zijn genoeg coaches, trainers en psychologen waarbij je ellenlange sessies kunt boeken om te gaan wroeten in je verleden en je te gaan wentelen in alle pijn en verdriet (een kleine 100.000, zelfs). Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Ik pak de zaken alleen heel anders aan.
Ik hou niet van gemiep, kom direct tot de kern, geef je een liefdevolle schop onder je kont en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk weer bij me vertrekt. Niet omdat ik jou niet leuk vind, maar omdat ik geloof in een andere manier van communiceren.

Ik maak dingen absurd. Ik ruk zaken uit zijn verband. Ik zeg dingen, waarvan je denkt “je neemt me niet serieus!”. Ik neem jou heel serieus, alleen dat wat eruit je mond komt niet. Dit doe ik om jóu te helpen. Jij als mens interesseert me. Niet je dossier, je verleden, je eventueel aangeprate trauma’s of je opgeplakte labels.
Ik leer je leven vanuit je hart. Dat is softe taal voor: zeggen wat je écht vindt. Gaan staan voor wie je bent. Je gevoel laten spreken, ook al schuurt dat voor de ander (of voor jezelf). En ervoor zorgen dat je uit je hardnekkige patronen stapt – al denk je nu nog dat dat niet mogelijk is. Ik verander je gedrag voor altijd. Tenminste als je dat zelf wilt. Ik draai nergens omheen, en alleen zo leer ik je hoe jij dat voortaan ook kunt. Klaar voor je nieuwe vrijheid? Voor een losser en échter leven? Buckle up – it’s gonna be a bumpy ride!

“IK VERANDER JOUW GEDRAG VOOR ALTIJD. IK VERRAS JE EN GEEF JE EEN SCHOP ONDER JE KONT.
LAAT JE WEER SCHITTEREN. IK LEER JE LEVEN VANUIT JE HART”
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van ZoetZuur Kumpany B.V.