Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:00
Dinsdag
07:30 18:00
Woensdag
07:30 18:00
Donderdag
07:30 18:00
Vrijdag
07:30 18:00
Zaterdag
08:30 12:30
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Autoschade Schadenet Rosmalen Schellings BV

Schellings Autoschade is een toonaangevend schadeherstelbedrijf en gevestigd in Berlicum en Rosmalen. Wij verzorgen niet alleen reparaties aan uw auto, maar regelen ook alle bijkomende administratieve zaken. Ook kunnen wij voor gratis vervangend vervoer zorgen. Kwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid staan bij onze 20 specialisten hoog in het vaandel.

Schellings Autoschade verzorgt ook reparaties voor dealer- en leasebedrijven. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en hebben samenwerkingsovereenkomsten met Schadegarant, Topherstel, Achmea schadeservice (Avero, Centraal beheer, FBTO, Interpolis), Aegon, ZLM en dit alles incl. de Focwa-garantieregeling. Bovendien is Schellings Autoschade aangesloten bij Schadenet. Schadenet is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Maestro, Via een verzekering
Lidmaatschappen
Focwa Eurogarant schadeherstelbedrijf, ISO 9001 & ISO 14001 / Erkend Duurzaam / Duurzaam repareren, Dekra Certifications, Schadenet, Schadegarant, Topherstel, Achmea schadeservice, Aegon, ZLM, Noordhollandsche 1816
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Autoschade Schadenet Rosmalen Schellings BV

Plaats van Autoschade Schadenet Rosmalen Schellings BV