Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:15
Dinsdag
08:30 17:15
Woensdag
08:30 17:15
Donderdag
08:30 17:15
Vrijdag
08:30 15:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Brevo BV

Wij leveren een omvangrijk assortiment flexibele slangen voor elke toepassing. Aluminium slangen, kunststof slangen, rubber slangen en metalen slangen behoren tot onze specialiteit. Ook bieden wij een uitgebreid programma slangklemmen en koppelingen.

Een geheel andere activiteit van Brevo is het programma afzuigsystemen voor welzijn en gezondheid op de werkplek. Dit programma is ontwikkeld voor het afzuigen van dampen, gassen, rook en licht stof. Deze veelal voor de gezondheid schadelijke stoffen moeten volgens de ARBO-voorschriften direct bij de verontreinigingbron worden afgezogen. Het programma bestaat uit Alsident puntafzuigsystemen, Geovent afzuigsystemen, UT en ULT filterunits, Flextraction afzuigarmen en Fumex afzuigarmen.

Via onze websites www.flexibeleslangen.nl en www.puntafzuiging.nl kunt u op eenvoudige wijze technische informatie raadplegen, documentatie downloaden en offertes aanvragen. Bezoekt u deze websites eens en overtuig u van de compleetheid van ons leveringsprogramma. U kunt deze websites eenvoudige benaderen via onze bedrijfswebsite www.brevo.nl of door de adressen in uw browser in te geven.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Onder Rembours, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
Metaalunie

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Dokwerkerstraat 3, 2984 BJ Ridderkerk