Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:30 21:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 18:00
Vrijdag
09:30 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Reincarnatie en Regressie Therapie Albert Toby

Een reïncarnatietherapeut gaat ervan uit dat alle ervaringen uit het verleden (zowel uit dit leven, de prenatale fase, die uit vorige levens als die uit periodes tussen levens in) ergens in onszelf liggen opgeslagen. Van dit geheugen (het onderbewuste) wordt gebruik gemaakt. Door onverwerkte ervaringen uit het verleden te herbeleven en alsnog te verwerken, kunnen de daarmee verbonden problemen in het hier en nu verdwijnen.

De cliënt kan met het bewustzijn heen en weer pendelen tussen heden en verleden. Dat stelt hem in staat verbanden te leggen en inzichten op te doen.

Om het verleden te kunnen herbeleven, laat de therapeut de cliënt concentreren op de meest opvallende aspecten van het probleem: vaak een combinatie van de sterkste uitspraken over het probleem (bv: “Dit komt nooit meer goed", "Ik geef het op" "Ik doe het voortaan alleen". "Ik vertrouw voortaan niemand meer"), de daarbij voelbare emotie (bv. verdriet, boosheid, woede, angst) en de plek in het lichaam waar dat het sterkst voelbaar is (bv. benauwdheid bij keel, hoofdpijn, trillend been, steek in de maag).

Door deze aspecten te bundelen werkt het als een laserstraal: je kunt naar de ervaring terug waarin deze combinatie ooit is ontstaan. Bij een goede begeleiding stuurt het onderbewuste feilloos af op de relevante ervaring. Doordat de cliënt sterk gefocussed is ontstaat een mate van trance, waabij indrukken uit het verleden boven komen. Het verschilt per mens hoe die indrukken worden waargenomen. De één ziet beelden, een ander hoort interne dialogen of krijgt gevoelsindrukken. De therapeut vertrouwt erop dat de indrukken die bovenkomen relevant zijn, en vraagt zodanig door dat er meer en meer informatie vrijkomt.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, iDeal
Lidmaatschappen
NVRT
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Reincarnatie en Regressie Therapie Albert Toby

Plaats van Reincarnatie en Regressie Therapie Albert Toby