Top 200 steden  |  

Tuincentrum Wolters

tuincentrum-wolters
Nu gesloten
Opent in 6 uur

Tuincentrum Wolters

Sleutelwoorden

tuinplanten kerst artikelen sfeer artikelen interieur artikelen snijbloemen kamerplanten tuinmeubelen vijverartikelen dierbenodigdheden buitenpotterie
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 19:00
Zaterdag
09:00 17:00
Zondag
09:00 17:00

Beschrijving van Tuincentrum Wolters

Wij beschrijven ons bedrijf als 'eigenwijs'. We willen alles graag op onze eigen manier doen. Dingen moeten snel en ad hoc gebeuren. Van oudsher is het bedrijf namelijk gericht op de daghandel: het groen wordt per dag ingekocht. Dat zorgde ervoor dat we ook een beetje op die manier zijn gaan denken. We willen onze zaken vaak snel geregeld hebben. Ons tuincentrum is een onafhankelijke speler op de markt. Daardoor doen wij als familie en Wolters team tot op heden alles zelf.

Dat tuincentrum Wolters al jarenlang bekend is in Overdinkel en omstreken, wil nog niet zeggen dat wij als familie ons daar ook naar gedragen. "We kijken niet van bovenaf mee, maar staan juist tussen onze collega's op de werkvloer. We zijn allemaal gelijk aan elkaar."

Wolters is niet alleen een tuincentrum, je kunt ook bij ons terecht voor interieur-items en de mooiste boeketten. Wat dat betreft hebben we een ontzettend breed assortiment. Van interieur items tot alles wat jouw tuin compleet maakt.
Betaalmogelijkheden
DEBIT, MASTERCARD, VISA, NFC, APPLEPAY, CASH

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Fotos voor Tuincentrum Wolters

Plaats van Tuincentrum Wolters