Top 200 steden  |  

Cindy Robben Pedicure

Neem vandaag contact op
Cindy Robben Pedicure - Oss
Nu gesloten
Opent in 5 uur

Cindy Robben Pedicure

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 21:15
Dinsdag
08:30 18:00
Woensdag
08:30 12:15
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
behandeling op afspraak

Beschrijving van Cindy Robben Pedicure

Mijn naam is Cindy Robben, ik ben gediplomeerd pedicure met de aantekening diabetische en reumatische voet en ben sinds 2000 werkzaam met mijn praktijk in Oss. Gespecialiseerd in laserhandeling tegen schimmelnagels

De praktijk is uitgerust met de nieuwste hulpmiddelen en een comfortabele behandelstoel. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van moderne nattechniek om zo hygiënisch mogelijk te werken.

In mijn praktijk wordt er gewerkt volgens de code voor de voetverzorger. Dit betekent o.a. dat alle instrumenten na de behandeling grondig gereinigd worden met behulp van een ultrasoon reiniger en daarna met alcohol gedesinfecteerd . Indien ik een mesje nodig heb om eelt te verwijderen, wordt per cliënt een nieuw mesje gepakt en na de behandeling weggegooid.Uw schoenen worden tijdens de behandeling van binnen gereinigd door middel van de Shoefresh. De werkruimte en alle materialen die zich in deze ruimte bevinden worden op het einde van iedere werkdag gesteriliseerd door middel van de Nocospray.

Pedicure is een boeiend beroep waarin professioneel gewerkt wordt. De behoefte hierin neemt toe. Niet alleen door de vergrijzing maar ook doordat mensen begrijpen dat je heel wat klachten kunt voorkomen door een tijdige behandeling. Voorkomen is beter dan genezen. En: je voeten mogen ook best eens verwend worden!
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Lidmaatschappen
Provoet

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Cindy Robben Pedicure

Plaats van Cindy Robben Pedicure