Top 200 steden  |  

CB Caron Recycling

Neem vandaag contact op
CB Caron Recycling - Oosterhout nb
Nu gesloten
Morgen geopend

CB Caron Recycling

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:00 17:30
Dinsdag
07:00 17:30
Woensdag
07:00 17:30
Donderdag
07:00 17:30
Vrijdag
07:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van CB Caron Recycling

Cementbouw is één van de grootste producenten van betonmortel in Nederland en richt zich daarnaast op de productie van en handel in materialen en grondstoffen (zoals cement en vulstoffen) voor de bouw. Ook neemt Cementbouw voor een belangrijk deel de bijbehorende logistieke processen voor haar rekening.

De commerciële activiteiten worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor van Cementbouw te Cruquius nabij Schiphol. De betoncentrales, waar de productie van betonmortel plaatsvindt, liggen verdeeld over heel Nederland. In Wanssum, nabij Venlo, worden diverse bouwgrondstoffen geproduceerd, zoals vulstoffen voor asfalt. Vanuit Wanssum worden tevens de logistieke activiteiten aangestuurd, die hoofdzakelijk plaatsvinden in de Benelux en Duitsland. Verspreid over Nederland heeft Cementbouw de beschikking over diverse siloparken voor op- en overslag van haar producten.

De medewerkers van Cementbouw opereren klant- en marktgericht. De open dialoog met opdrachtgevers en continue innovatie van producten en diensten zijn daar de meest sprekende voorbeelden van.

Dwars door alle geledingen van Cementbouw loopt als een rode draad de no-nonsense mentaliteit. Die mentaliteit heeft Cementbouw tot één van de grootste marktspelers van Nederland gemaakt.

Cementbouw is onderdeel van het Ierse CRH concern
Lidmaatschappen
BRBS, 9001 14001, KIWA, CRH concern Ierland

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor CB Caron Recycling

Plaats van CB Caron Recycling

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie