Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Dongen & Partners Deurwaarderskantoor Van

Uw professionele partner in debiteurenbeleid en incasso

Onbetaalde facturen kosten u veel geld. Elke dag dat een factuur onbetaald blijft, verhoogt het risico dat deze niet betaald wordt. Dat is slecht voor de cash flow. Hebt u zelf al van alles geprobeerd om een klant te laten betalen, maar helpt niets? Schakel dan de hulp in van onze incassospecialisten.

Ons team van specialisten is ervaren en bedreven in het samenstellen en uitvoeren van incassodiensten op maat. Goed debiteurenbeleid is een proces dat begint bij de order en dat eindigt bij (tijdige) betaling van uw factuur. Samen met u brengen we dit proces in kaart en maken we duidelijke afspraken over de uitvoering hiervan. U heeft één aanspreekpunt , ook naar de debiteur.

Soms moeten we een stap verder gaan. Als gerechtsdeurwaarder verrichten we dan ambtelijke werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het uitbrengen van een dagvaarding, het betekenen van het vonnis en het leggen van beslagen. Deze werkzaamheden zien op de proces-inleiding en de tenuitvoerlegging, dus het voorwerk, voordat een zaak bij de rechter komt, en het ten uitvoer leggen van het vonnis, om uiteindelijk dat wat de rechter bepaald heeft ten uitvoer te kunnen leggen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Lidmaatschappen
PB groep biedt landelijke dekking door kantorennetwerk
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Dongen & Partners Deurwaarderskantoor Van

Plaats van Dongen & Partners Deurwaarderskantoor Van