Top 200 steden  |  

Tineke's Tuin

Neem vandaag contact op

Tineke's Tuin

Sleutelwoorden

alleen op afspraak workshops boeketten bruidsboeketten kransen afscheid bruiloft bloemwerk bloemwerk op bestelling voor rouw en trouw workshops in groen en bloemdecoraties bloemschik cursussen bloemisterijen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Tineke's Tuin

Tineke heeft al vele jaren een eigen sfeervol en creatief atelier. In haar atelier maakt zij voor iedere gelegenheid een uniek bloemstuk die is afgestemd op het seizoen, gelegenheid en de sfeer. U kunt dus zelf aangeven wat voor kleur, of soort bloemstuk u wilt! Dit kan dus een boeketje voor een jarige of zieke zijn. Ook maakt Tineke unieke rouwstukken of mooie bruidsboeketten. Daarnaast kan je ook een eigen schaal laten opmaken met bloemen of plantjes of juist iets blijvends. (Bijna) alles is mogelijk.

Door de al 25 jaar ervaring van Tineke in het les geven van bloemdecoraties bent u in Tineke’s Tuin op het juiste adres voor cursussen en workshops in groen- en bloemdecoraties. Deze worden zowel overdag als ’s avond gegeven.

Dus, altijd even Tineke bellen om een bloemetje te bestellen! U kunt het zelf op komen halen of op de afgesproken datum laten bezorgen.
Betaalmogelijkheden
Android Pay, Cash, Invoice, PIN
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving