Top 200 steden  |  

Advocaten Burlet & Van de Wijnckel

Neem vandaag contact op
Advocaten Burlet & Van de Wijnckel - Oostburg
Nu gesloten
Open op Maandag

Advocaten Burlet & Van de Wijnckel

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren jeugdrecht sociale zekerheidsrecht omzetbelasting surseance gratis kennismakingsgesprek familierecht arbeidsrecht bestuursrecht ondernemingsrecht echtscheidingsrecht mediation strafrecht algemeen burenrecht letselschade / overlijdensschade huurrecht verbintenissenrecht advocaten Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:lunch 12:00-12:30 uur

Beschrijving van Advocaten Burlet & Van de Wijnckel

Burlet & Van de Wijnckel Advocaten, gevestigd te Oostburg en Terneuzen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen, beschikt over een jong en enthousiast team wat zowel aan de particuliere als zakelijke markt juridische bijstand verleent. Het belang van de cliënt staat daarbij te allen tijde voorop, waarbij onze gespecialiseerde advocaten in begrijpelijke taal het probleem en de eventuele oplossing ook voor de leek inzichtelijk maken.

Een eerste gesprek is geheel gratis en vrijblijvend, maar ook telefonisch staan wij u graag te woord indien u juridisch advies wenst in te winnen. Geprobeerd zal altijd worden geschillen in der minne op te lossen, maar indien nodig of gewenst wordt uiteraard ook de weg naar de rechter bewandeld.

Van echtscheiding tot faillissement, van arbeidsconflict tot een geschil met de overheid: wij zijn uw tolk en kompas in de juridische wereld.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Advocaten Burlet & Van de Wijnckel