Top 200 steden  |  

Architectenbureau 52Noord

Neem vandaag contact op
Architectenbureau 52Noord - Olst
Nu geopend
Sluit in 6 uur

Architectenbureau 52Noord

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren aanbouw ontwerpen bedrijfspand ontwerpen duurzaam bouwen bouwvergunning alleen op afspraak begane grond rolstoeltoilet toegankelijk voor rolstoelen woningbouw huis ontwerpen nieuwbouwproject renovatieproject bouwadvies schetsontwerp restauratie architecten
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 20:00
Dinsdag
08:00 20:00
Woensdag
08:00 20:00
Donderdag
08:00 20:00
Vrijdag
08:00 20:00
Zaterdag
08:00 18:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Architectenbureau 52Noord

Ontwerpen is het geven van
eigenheid en karakter in detail,
materiaal, constructie en structuur.

Bel 0655708664 Marcia Mulder voor een vrijblijvende kennismaking

Filosofie

Ontwerpen gaat over het samenwerken met je opdrachtgevers, tijd nemen voor gesprekken en het samen onderzoeken. De ideeën te vatten in structuren en tekeningen, elkaar te verrassen. Waarbij een eerste gesprek natuurlijk altijd vrijblijvend is.

Ontwerpen is het vinden van vrijheid, in het programma van eisen, in de structuur, in de plattegrond, in het gebruik ook denkend aan de toekomst.

Ontwerpen is het leggen van relaties met de plek, de aanwezige natuur, de historische sociale en culturele aspecten. Het geven van eigenheid en karakter aan het ontwerp afhankelijk van de situatie soms expressief en vaak terughoudend.

Bij restauratie en renovatie gaat het altijd om de balans te vinden tussen het bestaande en de toevoeging. Indien er een duidelijk hedendaagse aanpassing plaats vind moet deze van grote eenvoud zijn en recht doen

aan het bestaande. Kleine aanpassing zullen daarentegen zoveel mogelijk in de oorspronkelijke stijl aangepast worden waardoor het niet de aandacht afleidt van het grote geheel.
Lidmaatschappen
BNA Bond Nederlandse Architecten
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Architectenbureau 52Noord