Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:00 18:00
Dinsdag
10:00 18:00
Woensdag
10:00 18:00
Donderdag
10:00 18:00
Vrijdag
10:00 18:00
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
13:00 17:00
zo. oktober 2017 elke zondag geopend

Beschrijving van Alex Roord Projectstoffering

In ons bestaan zijn we enorm gegroeid, naast ons projectstofferingsbedrijf hebben wij een tweetal Decorette woonspeciaalzaken. Deze zijn gevestigd in Oldenzaal en Haaksbergen.

In ons digitale tijdperk hebben we een geweldige internet webwinkel. Hier vindt u een duidelijk overzicht van vloerbedekking, vinyl en tapijttegels.

In Oldenzaal hebben we tevens een grote outletstore, op het gebied van tapijt, gordijnen, vitrages, inbetween, vinyl en zonwering.

Interieuradvies
Onze medewerkers kunnen voor u, eventueel in samenwerking met uw
(binnenhuis-)architect, een gebalanceerd advies uitbrengen over de beste inrichting van uw project. Hierbij wordt natuurlijk goed gekeken naar de uitstraling van de ruimte en de wensen van de klant.

Projectbegeleiding
Vooral bij grote projecten zijn vaak veel partijen betrokken die niet altijd even veel ruimte bieden en begrip voor elkaar opbrengen. Om te zorgen dat uw project zo soepel mogelijk verloopt en om de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen kan ons bedrijf optreden als projectbegeleider. Bovendien betekent dit voor u dat u één centraal aanspreekpunt heeft voor al uw vragen en/of opmerkingen betreffende uw project.

Projectstoffering
Ons bedrijf kan uw project volledig stofferen vanaf projectvloer tot gordijnen, van de bekleding van uw meubels tot aan de decoratie. Doordat het bedrijf beschikt over een eigen atelier en de ervaring van de medewerkers is Alex Roord projectstoffering de ideale partner voor projectstofferings projecten
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Cadeaubon/VVV bon, Maestro
Lidmaatschappen
Decorette

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Alex Roord Projectstoffering

Plaats van Alex Roord Projectstoffering