Top 200 steden  |  

Kindergarden Oisterwijk

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Oisterwijk - Oisterwijk
Nu gesloten
Morgen geopend

Kindergarden Oisterwijk

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Oisterwijk

'Wow! Wat is het mooi, ruim en licht.' Dat horen we vaak van ouders die we mogen rondleiden op onze kinderopvang Kindergarden Oisterwijk. En dan hebben ze onze grote, rustig gelegen tuin nog niet eens gezien.

Alle kinderen, van baby's tot peuters, helpen we om zelfstandig te worden. We kijken wat je kindje nodig heeft in zijn of haar ontwikkeling: zelf fruit pakken, helpen met tafel dekken, zelf eten opscheppen en zelf een stoffer en blik pakken om iets schoon te maken. De peuterplussers beginnen de ochtend met een kringmoment. Een goed moment om elkaar goedemorgen te zeggen en de dag door te nemen.

Onze kinderopvang beschikt over een dreumes/peutertuin en een apart deel waar de allerkleinsten vrij kunnen bewegen en veilig van de buitenlucht kunnen genieten. De moestuin onderhouden we met de kinderen. Samen zaaien, verzorgen en oogsten we komkommers, tomaatjes, aardbeien en frambozen.

Naast ons kinderdagverblijf hebben we inpandig ook nog een buitenschoolse opvang (BSO).

Videos voor Kindergarden Oisterwijk

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kindergarden Oisterwijk