Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:30
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 16:30
Zaterdag
08:00 13:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Mondzorg Jonker

Mondzorg Jonker is uw partner voor een stralend en gezond gebit. Onze mondhygiënisten staan garant voor de hoogst haalbare kwaliteit in mondzorg. Of het nu gaat om gezondheid, comfort, instructie, reiniging, of cosmetische behandelingen, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om uw mondgezondheid te optimaliseren.

Onze praktijk maakt gebruik van moderne apparatuur en onze mondhygiënisten blijven hun kennis continu up-to-date houden door het volgen van cursussen. Als mondhygiënepraktijk volgen wij strikt de richtlijnen voor de zorg, opgesteld door de Inspectie Gezondheidszorg (IGZ) en de Werkgroep Infectie Preventie (WIP). U kunt erop vertrouwen dat wij de grootste aandacht besteden aan veilig en hygiënisch werken.

Bij Mondzorg Jonker bieden wij niet alleen mondzorg in onze praktijk, maar ook bij de oudere patiënten in verpleeghuizen en zelfs in de thuissituatie. Daarnaast verzorgen wij preventieve mondzorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar in het asielzoekerscentrum in Katwijk. Uw mondgezondheid is onze prioriteit, en wij streven ernaar om u een stralende glimlach te bezorgen!
Betaalmogelijkheden
Maestro
Lidmaatschappen
NVM, NVvP, NvGD, ISO 9001, Keurmerk instituut
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

de Kempenaerstraat 86, 2341 GP Oegstgeest

Fotos voor Mondzorg Jonker

Plaats van Mondzorg Jonker