Top 200 steden  |  

Bouwonderneming BanBouw BV

Neem vandaag contact op
Bouwonderneming BanBouw BV - Nuenen
Nu gesloten
Open op Maandag

Bouwonderneming BanBouw BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Bouwonderneming BanBouw BV

BanBouw is een multidisciplinaire vastgoedonderneming. Anders gezegd: we doen méér dan bouwen. Bouwen is onze natuur – daarmee is het in de jaren twintig van de vorige eeuw voor ons allemaal begonnen. Maar het liefst creëren we. We richten ons niet puur op de bouwkundige facetten van de bouw. Liever richten we ons op de waarde van het eindproduct voor de gebruiker. Zo creëren we onder meer woongeluk en gebruiksgemak.

Wát we ook doen: de klant is áltijd ons uitgangspunt. We nemen hem of haar vanaf de prilste beginfase van het traject mee en blijven nauw contact houden. Met één doel: een bouwconstructie opleveren waar de pupillen van onze klant nét iets groter van worden.

Een bouwwerk creëren is één ding; het in topconditie houden is iets anders. Het uitvoeren van onderhoud – preventief of ter reparatie – is een vak dat we tot in de puntjes beheersen. BanBouw beschikt over een eigen onderhoudsafdeling, die dag en nacht bereikbaar is om te adviseren of handelend op te treden. Ook ná de oplevering van een pand. Want ook de relatie met onze opdrachtgevers onderhouden we graag goed.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
Bouwend Nederland, VCA, Woningborg en Erkend Leerbedrijf

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Bouwonderneming BanBouw BV

Plaats van Bouwonderneming BanBouw BV