Top 200 steden  |  

Fysiotherapie Het Steenen Huys

Neem vandaag contact op
Fysiotherapie Het Steenen Huys - Nuenen
Nu geopend
Sluit in 10 uur

Fysiotherapie Het Steenen Huys

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:30
Dinsdag
08:00 18:30
Woensdag
08:00 22:00
Donderdag
08:00 18:30
Vrijdag
08:00 18:30
Zaterdag
09:00 12:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Fysiotherapie Het Steenen Huys

Over Fysiotherapie Het Steenen Huys:
De zekerheid van goede zorg. Dat mag u verwachten van de fysiotherapiepraktijken die bij Fysiotherapie Het Steenen Huys zijn aangesloten. Elke praktijk voldoet aan het hoge kwaliteitsniveau dat door de vereniging is vastgesteld, een voorwaarde voor het lidmaatschap. Dat geldt uiteraard voor de fysiotherapie zelf, zodat u de beste diagnose, behandeling en nazorg krijgt. Maar ook de faciliteiten, oefenruimtes, apparatuur, service en bereikbaarheid van de aangesloten praktijken zijn van het hoogste niveau. Lees meer: Kwaliteit, wat betekent dat?

Doordat de Fysiotherapie Het Steenen Huys-praktijken intensief samenwerken, kunnen zij elkaars kennis en specialisaties optimaal benutten. Op die manier leren ze van elkaar en wordt de kwaliteit van elke individuele praktijk voortdurend verhoogd. Bovendien hebben de leden samen alle specialisaties in huis. Er is binnen Fysiotherapie Het Steenen Huys dus altijd een gespecialiseerde fysiotherapeut voor elke klacht of aandoening.

Niet elke fysiotherapiepraktijk in Oost-Brabant kan lid worden van Fysiotherapie Het Steenen Huys. Alleen praktijken die aan de hoge kwaliteits- en lidmaatschapscriteria voldoen komen voor lidmaatschap in aanmerking. De aangesloten praktijken hanteren één kwaliteitssysteem en trekken zoveel mogelijk samen op voor maximale efficiency.

Inmiddels zijn tientallen fysiotherapiepraktijken in Oost-Brabant bij Fysiovisie aangesloten. Daarmee is de vereniging een factor van belang in het overleg met zorgverzekeraars en andere partijen. Eén doel staat daarbij altijd voorop: u, de patiënt, de zekerheid bieden van goede zorg. Of beter gezegd: de béste zorg.
Betaalmogelijkheden
Invoice, Via een verzekering
Lidmaatschappen
KNGF
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Fysiotherapie Het Steenen Huys