Top 200 steden  |  

Beschrijving van Van Hoogstraten Wonen

Van Hoogstraten Wonen in Nuenen heeft een uitgebreid pakket aan woningstoffering die aan al uw specifieke woonwensen voldoet.

Of het nu gaat om raamdecoraties, shutters, gordijnen, harde of zachte vloeren of horren, wij kunnen het u aanbieden. Wij hebben tal van inrichtingsmogelijkheden voor iedere smaak, voor ieder budget. U kunt bij ons dan ook rekenen op een deskundig advies, in een prettige sfeer.

U bent van harte welkom in onze zaak, ook als u zich alleen wilt oriënteren.

Een afspraak om bij u thuis te komen adviseren is altijd mogelijk. Desgewenst kunnen we dan ook inmeten, voor een offerte op maat.

In 1962 opgericht door zijn grootvader en daarna succesvol overgenomen door zijn vader, is Van Hoogstraten Wonen sinds januari 2010 in handen van Rogier van Hoogstraten, daarbij geholpen door zijn vrouw Irene. Rogier is echter al 18 jaar werkzaam in het familiebedrijf.

Rogier besteedt 3 dagen per week aan het op afspraak advies geven bij klanten thuis. Dit combineert hij met het zelf hangen en plaatsen van raamdecoraties, shutters, gordijnen, hordeuren en het leggen van PVC vloeren. Het leggen van de overige vloeren wordt gedaan door de vaste medewerkers. Op woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdag is Rogier op de zaak aanwezig om daar klanten van een goed advies te voorzien. Irene doet dit op de overige dagen van de week en combineert dit met alle administratieve- en kantoorwerkzaamheden.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Jaar van oprichting
Opgericht 1962
Lidmaatschappen
CBW Inretail
Talen
nl
Merken
Luxaflex, Sunway, JASNO, Kobé, Castello del Barro, Artelux, LOFT 79, Kendix, De Ploeg, Your Edition, Parade, Desso, Bonaparte, Van Besouw, Jabo, Cunera, Nouwens Bogaers, VIVAfloors, Tarkett, Forbo Allura, Therdex, Ambiant, Coral, Hamat
Produkte
Plissé, Duette, Rolgordijn, Vouwgordijn, Twist-rolgordijn, Horizontale, verticale en houten jaloezie, Silhouette
Dienstverleningen
Een pronkstuk voor uw raam, Leverbaar in vele lak- en beitskleuren, Toepasbaar in vochtige ruimte, Standaard geleverd met verzonken scharnieren, Ook geschikt voor draai-kiep-ramen en dakramen, Eenvoudig te reinigen, Op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen, Prachtige oplossing bij niet-rechte ramen, Kwartiersgezaagde lamellen zorgen voor mooie rechte lamellen, Leverbaar in lak-, beits- en matte oliekleuren, Te combineren met JASNO shutters door de match qua kleuren en lamelbreedtes, Geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, De zijkant van de lamellen is standaard meegelakt in de kleur van de lamel, JASNO blinds met privacyuitvoering: hierbij zijn er geen grote gaten in de lamellen, Download de JASNO shutter APP in de App of Google Play store en zie hoe shutters voor uw raam staan!

Videos voor Van Hoogstraten Wonen

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Van Hoogstraten Wonen